Vin
Il Barone Ecologico
169 kr
Ekologisk
Il Barone Ecologico
Ordinarie sortiment
Il Barone Ecologico
2018
category icon
Spanien
category icon
Vita viner
Volym
3000 ml
Alkoholhalt
12.0 %
Artikelnummer
76512
Producent
ViniMundi
Importör

Krångla inte till det!

Il Barone Ecologico är ett fruktigt och friskt vitt vin på BOX för det ringa priset av 169 kronor - dessutom både ekologisk och levereras just nu i en lyxig presentförpackning av trä!

Il Barone Ecologico är en uppföljare till det mycket omtyckta röda vinet Il Barone Rosso och dessutom det billigaste av de vita ekologiska boxarna i Systembolagets sortiment. Ett gott vin utan krångel helt enkelt.

Nu lanseras detta tilltalande och ekologiska vita vin från Il Barone som har en ren och torr stil med friska inslag. Il Barone Ecologico bjuder på fräscha och fruktiga smaker av honungsmelon och päron samt inslag av örter. Just nu, under begränsad tid, levereras vinet i en vacker och lyxig presentförpackning av trä med fint tryck och rustikt handtag av mjukt rep.

Vinet är ekologiskt odlat vilket innebär att druvorna till vinet är 100% obesprutade, odlade i endast naturgödslad jord och uppfyller de ekologiska kraven som gäller för vinfraamställningen.

Det fruktiga vinet till Il Barone Ecologico är gjort på den gröna och smakrika druvan Macabeo som odlats och skördats i harmoni med naturen och i linje med den ekologiska märkningen.

Detta vin passar utmärkt tillsammans med saftiga kycklingfiléer i ugnen med vårens primörer och kall fräsch sås eller varför inte avnjuta Il Barone Ecologico som sällskapsvin till enkla snacks?
Kalkon
Kalkon
Salta tilltugg
Salta tilltugg
Sallad
Sallad