Vin
Sofia y Sebastian
169 kr
Nyhet
Sofia y Sebastian
Övrigt sortiment
Sofia y Sebastian
2020
category icon
Spanien
category icon
Röda viner
Volym
3000 ml
Alkoholhalt
12.5 %
Artikelnummer
78174
Producent
ViniMundi
Importör
Druvsort
Tempranillo

Snygg box från Spanien!

Låt snacket börja och välkomna ett riktigt prat-vin från Spanien! NU lanseras Sofia y Sebastiàn, den NYA snackisen - En snygg och stilren rödvinsbox för 169 kr! Nyheten Sofia y Sebastiàn lämpar sig som sällskapsvin, precis som texten på boxen antyder: ”Wine Is Best Enjoyed With Friends”! Sofia y Sebastiàn bjuder på fruktiga smaker av solmogna hallon och mörka körsbär. 

Vinet är gjort på den spanska nationaldruvan Tempranillo vilket är samma omtyckta druva som de prestigefyllda Riojavinerna är gjorda på. Druvorna till Sofia y Sebastiàn odlas i La Mancha i centrala Spanien där de trivs i det soliga, varma klimatet. Sofia y Sebastiàn bjuder på en fruktig och mogen smak från soliga Spanien med inslag av mörka körsbär, solmogna skogshallon och färska örter samt en ekfatskaraktär som ger härliga avslutande toner av mjuk mjölkchoklad.

Ett medelfylligt och generöst vin till ett förmånligt pris som passar för djupa konversationer, digitala träffar och intima tapaskvällar. Vinet serveras bäst tillsammans med en tapasbricka med en god manchego ost, serranoskinka och salami eller till något så enkelt som en skål med chips. Sofia y Sebastiàn är helt enkelt ett vin du vill dela med nära och kära - Wine Is Best Enjoyed With Friends!

Milda ostar
Milda ostar
Chark
Chark
Tapas och antipasto
Tapas och antipasto