Vin
Lohas Viñedos
139 kr
Ekologisk
Nyhet
Lohas Viñedos
Övrigt sortiment
Lohas Viñedos
2018
category icon
Spanien
category icon
Röda viner
category icon
Veganvänlig
Volym
750 ml
Alkoholhalt
12.5 %
Artikelnummer
79799
Producent
LOHAS Viñedos SL

Livfullt och charmigt - En spansk Beaujolais i lite kralligare stil!

Lohas Vinedos har inte "bara" som mål att vara världens mest hållbara vin utan är på många vis det ultimata vinet till buffé och stora bjudningar.  Tempranillo är sen gammalt en kär vän till lammet men i sin här avskalad skrud med en alkohol på 12,5 % lämpar sig druvan även till kallskuret och fågel. Mångsidig struktur ger ett mångsidigt vin.

Det är ett elegant vin fyllt av röda bär, viol, balanserad kryddighet med avrundade tanniner och ett långt härligt avslut.   

"Som en spansk Beaujolais i lite kralligare stil." Livets Goda 

På etiketten hittar ni inte bara innehållsförteckningen, utan även tumavtrycken från projektets vinaktivister Pepe Raventos och Chelsea Hoff. Det blir inte mycket mer spårbart än så. 

Lohas Vinedos har ambitionen att vara - Världens mest hållbara vin. Att nå dit är en process och ett utvecklingsarbete där alla inblandade är 100% hängivna och drivna att nå målet. Lätt att säga, svårare att leva upp till. När det finns ett klart mål och inget lämnas åt slumpen finns det dock otroligt mycket man kan göra om man vill uppnå förändring. Men målet är samtidigt att skapa ett gott vin att njutas i gott sällskap och gott samvete. 

Nötkött
Nötkött
Gris
Gris
Buffé
Buffé