Vin
La Vicina Barbera d'Asti
129 kr
Nyhet
La Vicina Barbera d'Asti
Övrigt sortiment
La Vicina Barbera d'Asti
2019 - Piemonte
category icon
Italien
category icon
Röda viner
Volym
1000 ml
Alkoholhalt
14.5 %
Artikelnummer
50200
Producent
Icon Wines
Importör
Druvsort
Barbera

"Charmerande matvänligt rött från italienska Piemonte-regionen... 5 av 5 poäng. Full pott!

UNIK i sitt slag – NU lanseras La Vicina Barbera d'Asti, ett mjukt och fruktigt vin från Piemonte, Italien. Perfekt till all härlig italiensk mat.

La Vicina Barbera d’Asti är resultatet av ett samarbete mellan familjen Gagliardo och Icon Wines. Familjen Gagliardo är en välkänd och uppskattad producent från den kända vinregionen Piemonte i norra Italien. Vinet är producerat på utvalda Barbera-druvor från familjens odlingslägen och har en generös smak som är mjukt och fruktigt med toner av skogsbär, färska örter och tryffel. Vinet har en frisk syra som gör att det passar perfekt till italiensk mat så som charkbricka, pizza, pasta men även till en bit parmesanost.

La Vicina betyder grannen på italienska och vinet hyllar känslan av gemenskap så som långa middagar med goda vänner, familj eller just grannar. Tack vare den generösa 1 liters buteljen är La Vicina unik då vinet är den enda Barbera d’Asti i en så generös butelj i Systembolagets sortiment.

La Vicina betyder grannen på italienska och vinet hyllar känslan av gemenskap så som långa middagar med goda vänner, familj eller just grannar.

5 av 5 poäng. Full pott!" Boxtoppen 3 mars 2021

Pizza
Pizza
Pasta
Pasta
Hård ost
Hård ost

Har du provat produkten?

Lämna gärna ett betyg och låt världen veta vad du tycker.