Vin
Grandiosa Gran Especial Malbec
79 kr
Grandiosa Gran Especial Malbec
Ordinarie sortiment
Grandiosa Gran Especial Malbec
2020 - Cuyo
category icon
Argentina
category icon
Röda viner
Volym
1000 ml
Alkoholhalt
14.0 %
Artikelnummer
75825
Producent
Icon Wines
Importör
Druvsort
Malbec


1 LITER GRANDE MALBEC - 79 kronor

NYHET i 1-LITERS flaska – Grandiosa Malbec, ett perfekt grillvin för 79 kr! Nu lanseras en MALBEC från Argentina i flaska om 1 liter, en GRANDE GRANDIOSA med STOR smak och dessutom det BÄST PRISADE vinet från Argentina! Jakten på det perfekta vinet till säsongens grillkvällar kan nu vara till ända. 

Grandiosa från Argentina är gjort på landets nationaldruva Malbec och är ett fylligt och matvänligt vin som bjuder på smaker av mörka bär, vanilj, färska örter och viol. Vinet har en välbalanserad ekfatskaraktär som gör det smarrigt till alla typer av grillad mat, ett allround vin för alla slags grillkvällar helt enkelt.

Oavsett om du önskar en riktigt saftig bit av nöt, grillade hamburgare, grillade majskolvar eller haloumi så passar Grandiosa fint till maten. Passar även bra med chipsen om man önskar ett glas under tiden man väntar på att grillen ska ta sig.

Argentinarna är kända för sina fantastiska Asados, som är både en social tillställning och en grillmetod. Under en Asado äter man olika typer av mat som är tillagad på grillen eller över öppen eld. Köttet ska inte marineras, utan det saltas innan, under och efter tillagning för att låta köttets egna smak få ta plats. Viner på Malbec är kända för att möta de här rökiga smakerna av köttet och dess proteiner genom tanninrika och samtidigt fruktiga viner.

Druvorna till Grandiosa Malbec odlas i Argentinas främsta vinregion, Mendoza, där merparten av de Argentinska vinerna har sitt ursprung. Malbec är Argentinas signaturdruva och trivs bra i det varma klimatet i Mendoza och på höjden intill Anderna i väster.

4 snabba grilltips:

Starta i tid & ha tålamod – grillen behöver sin tid, vänta tills kolen är vit av aska – minst 20 minuter

Tålamod igen – vänd inte köttet för snabbt, låt det få en härlig grillyta

Tillbehör – Lyxiga tillbehör såsom en god sås, grillade grönsaker eller en fetaostsallad med melon – ETT MÅSTE!

Ett gott vin till maten

Nötkött
Nötkött
Grillat
Grillat
Hamburgare
Hamburgare