Vin
Grandiosa Gran Especial Cabernet Sauvignon, 2019
79 kr
Nyhet
Grandiosa Gran Especial Cabernet Sauvignon, 2019
Övrigt sortiment
Grandiosa Gran Especial Cabernet Sauvignon, 2019
2019 - Piemonte
category icon
Chile
category icon
Röda viner
Volym
1000 ml
Alkoholhalt
12.5 %
Artikelnummer
70659
Producent
Icon Wines
Importör
Druvsort
Cabernet sauvignon

Nu kommer ÄNTLIGEN uppföljaren till Grandiosa Malbec, grillvinet som gjorde SUCCÉ! Gjort på världens mest populära druva lanseras nu en GRANDE GRANDIOSA Cabernet Sauvignon – 1 liter för 79 kr! Ett stort vin, i en stor flaska och med STOR fruktig smak. Grande Grandiosa kommer i en pampig 1-liters flaska och passar utmärkt till middagarna hemma i små sällskap.

Grandiosa från Chile är gjord på den prestigefyllda druvan Cabernet Sauvignon, en mycket uppskattad druva världen över av såväl vinexperter som vinälskare. Det är en kraftfull druva vars ursprung är det kända vindistriktet Bordeaux men odlas nu även över hela världen, från öst till väst. Några av världens bästa viner är gjorda på just Cabernet Sauvignon.

Grandiosa Cabernet Sauvignon har en djup och fruktig smak med inslag av solmogna skogshallon, lakrits och kryddiga örter. Vinet har även en ekfatskaraktär vilket ger en rundare smak till vinet och toner av mjuk vanilj. Vinet passar utmärkt att servera till klassiska hemlagade rätter såsom köttbullar med gräddsås, biff med hemgjord bea eller till råraka med ditt favorit tillbehör. Vinet till våra klassiska middagar att avnjuta hemma är äntligen här!

Nötkött
Nötkött
Husmanskost
Husmanskost
Kalv
Kalv