199 kr
Nyhet
Pol Aimé Brut
Övrigt sortiment
Pol Aimé Brut
category icon
Frankrike
category icon
Mousserande viner
Volym
750 ml
Alkoholhalt
12.0 %
Artikelnummer
82198
Producent
Champenoise des Grand vins
Importör
Druvsort
Pinot noir, chardonnay, pinot meunier

Äntligen är den här! Pol Aimé Brut Reserve!

Sveriges bäst prisade Champagne för endast 199kr!

En torr smakrik Champagne med generös doft av citrusfrukt, gula äpplen och nougat. Smaken är frisk och balanserad med toner av citrus, gula äpplen och rostade nötter, vinet har en rik och lång eftersmak som rundas av med en härlig pigg syra.

Champagne kännetecknar lyx och fest för många, poppet av flaskan när den öppnas till det porlande bruset från bubblorna när man häller upp Champagnen i glaset är svårslaget. Få produkter i världen andas lyx som denna mytomspunna dryck som endast får tillverkas i distriktet Champagne i norra Frankrike. 

Pol Aimé Brut Reserve är gjord på de tre klassiska Champagnedruvorna, Pinot Noir, Pinot Meunier och Chardonnay. Pinot Noir bidrar med kraft och struktur, Chardonnay med friskhet och elegans och Pinot Meunier med fruktiga aromer. De fina tonerna av nougat och rostade nötter som finns i vinet beror på att Pol Aimé har lagrats på sin jästfällning i hela 24 månader. 

Champagne är en utmärkt dryck till fisk och skaldjur men går precis lika bra att dricka som den är, både till vardags och fest. Perfekt till fördrinken eller som huvudrollsinnehavare till middagen!

Sällskapsdryck
Sällskapsdryck
Skaldjur
Skaldjur
Fet Fisk
Fet Fisk