Vin
Louis Bouillot Crémant de Bourgogne Brut
89 kr
Louis Bouillot Crémant de Bourgogne Brut
Övrigt sortiment
Louis Bouillot Crémant de Bourgogne Brut
Bourgogne
category icon
Frankrike
category icon
Mousserande viner
Volym
375 ml
Alkoholhalt
12.0 %
Artikelnummer
7688
Producent
Louis Bouillot
Importör

Louis Bouillot Crémant de Bourgogne Brut - Nu på halvflaska!

Storfavoriten Louis Bouillot släpper nu sin mest populära Crémant de Bourgogne på halvflaska (37,5 cl), en efterlängtad nyhet som kompletterar flaskstorlekarna 0,75, 1, 3 och 6 liter - en storlek för varje tillfälle.

Louis Bouillot Crémant de Bourgogne Brut har framställts på de klassiska Bougogne-druvorna pinot noir, chardonnay, gamay och aligoté. Innan den andra jäsningen, vilket är den process som skapar vintes fantastiska bubblor, har särskilt utvalda Reserve-viner tillsatts för att ge Crémant de Bourgogne Brut sin unika och omtyckta karaktär.

Torr, fruktig och elegant brödig karaktär med toner av gula äpplen, frisk citrus och kex. Passar perfekt som aperitif, till välkomstskålen eller fisk- och skaldjursrätter.

Alltsedan starten 1877 i Nuits-Saint-Georges har Louis Bouillots varit en erkänd tillverkare av mousserande viner från Bourgogne. Med snart 150 års erfarenhet och ett lika stort sinne för innovation producerar de inte bara standardviner av hög kvalitet utan även särskilt utarbetade toppviner från några av Bourgognes absolut bästa vingårdslägen. 

Skaldjur
Skaldjur
Fet Fisk
Fet Fisk
Apertif
Apertif

Har du provat produkten?

Lämna gärna ett betyg och låt världen veta vad du tycker.