Vin
Il Barone Prosecco
79 kr
Il Barone Prosecco
Övrigt sortiment
Il Barone Prosecco
Venetien
category icon
Italien
category icon
Mousserande viner
Volym
750 ml
Alkoholhalt
11.0 %
Artikelnummer
79741
Producent
Vinimundi AB
Importör

Prosecco för alla tillfällen - 79 kr!

En PROSECCO för alla tillfällen! Storsäljaren IL BARONE känner du säkert igen då den finns på både rött-, vitt- och rosé-box. Nu lanseras en klassisk PROSECCO med torr, fruktig och ungdomlig smak med inslag av päron, honungsmelon och citrus – så som en Prosecco ska smaka helt enkelt. 

Nu lanseras Il Barone Prosecco, en klassisk Prosecco till ett bra pris. Den torra, fruktiga och ungdomliga smaken gör att vinet passar perfekt som mingelvin, gärna med en jordgubbe i glaset, och även till lättare rätter på fisk och skaldjur eller till en somrig sallad. Vinets fruktighet gör att det passar väldigt bra till just bär, så som en somrig sallad med parmaskinka och jordgubbar eller varför inte byta ut skinkan till grillad haloumi?

Il Barone fungerar utmärkt på egen hand men även som bas i en läskande drink. Prosecco är nämligen basen i den populära drinken Aperol Spritz. Eller nästa trend-drink: Hugo – med flädersaft, citron, mynta och just prosecco. Visste du förresten att Prosecco kommer från det ursprungsbeskyddade området med samma namn utanför Venedig i Italien? Bara här är det tillåtet att tillverka Italiens populära premiumbubbel. 

De storsäljande vinerna från Il Barone är framtagna i nära samarbete mellan ViniMundi och lokala vinodlare i ett antal olika vinregioner. Il Barone genomsyras av värdeorden tradition, hållbarhet och god kvalitet för pengarna. Ambitionen är att varje vin, vare sig det är rött, vitt, rosé eller prosecco, ska erbjuda bästa möjliga kvalitet utan att behöva kosta mer än nödvändigt. Vinerna fungerar bra tillsammans med mat men var och en av vinerna fungerar också utmärkt på egen hand. Il Barone, ett säkert kort och ett vin för alla tillfällen, helt enkelt.

Sällskapsdryck
Sällskapsdryck
Vegetarisk varm mat
Vegetarisk varm mat
Sallad
Sallad