Vin
Giotti Prosecco
78 kr
Nyhet
Giotti Prosecco
Övrigt sortiment
Giotti Prosecco
Venetien
category icon
Italien
category icon
Mousserande viner
Volym
750 ml
Alkoholhalt
11.0 %
Artikelnummer
74806
Producent
Casa Vinicola Bosco Malera
Importör

”Exceptionell Prosecco” till imponerande pris!

Det friska, fruktiga och mousserande vinet från norra Italien har tagit hela världen till sig och har blivit ett så populärt vin att många i dag använder uttryck som ”skåla i Prosecco” eller ”fira med Prosecco”.

Att vinstilen blivit så populärt är egentligen inte så konstigt då vinerna ofta har en frisk, fruktig och flirtande stil som dom flesta vinälskare uppskattar, både som aperitif eller som matvin! Nu lanserar producenten Bosco för första gången någonsin sin Giotti Prosecco Extra Dry i Sverige! För att visa att man verkligen vill att alla, oavsett plånbok, skall ha möjlighet att kunna prova på denna eleganta och torra Prosecco så lanserar man nu vinet till det imponerande priset om 78 kr vilket gör den till den bäst prisade Proseccon på Systembolaget*!

Exceptionell Prosecco!
När mousserande.se som är Sveriges absolut största och oberoende site för mousserande viner recenserade Giotti Prosecco extra dry så fick vinet enormt höga betyg! Hela 9,5 p av 10 möjliga vilket ger betyget ”Exceptionell”. ”Alltså denna Prosecco – WOW! Billigast på Systembolaget och ändå utklassar den de flesta i Prosecco-segmentet upp till 150kr! (mousserande.se 25:e augusti 2019) Nu väntar vi med spänning på vad du, #giottiprosecco2019 och alla andra vinexperter kommer att ge Giotti för betyg!

Du känner enkelt igen Giotti på sin exklusiva och stilrena etikett i matt silver och med den klassiska flaskformen! En Prosecco som inte bara har allt som en Prosecco skall ha utan även ser aptitlig ut på bjudningen!

Inledningsvis så kommer Giotti Prosecco Extra Dry inte att finnas på Systembolagets hyllor utan du får enkelt beställa dina flaskor, leveranstiden är dock oftast mindre än en vecka från beställning till leverans i butiken. Servera Giotti Prosecco som en fräsch och torr aperitif eller i din spritz, vinet är även ett perfekt buffébubbel med sin fina syra, fruktighet och härliga mousse! Serveras väl kyld.

* Pris 78 kr - Systembolagets bäst prisade Prosecco

Servera Giotti Prosecco som en fräsch och torr aperitif eller i din spritz

Sällskapsdryck
Sällskapsdryck
Skaldjur
Skaldjur
Buffé
Buffé