Vin
Baglietti Prosecco Rosé Organic 2020
109 kr
Ekologisk
Nyhet
Baglietti Prosecco Rosé Organic 2020
Övrigt sortiment
Baglietti Prosecco Rosé Organic 2020
2020 - Venetien
category icon
Italien
category icon
Mousserande viner
Volym
750 ml
Alkoholhalt
11.0 %
Artikelnummer
50391
Producent
47 Anno Domini
Importör


VÄRLDSPREMIÄR! - Baglietti Prosecco Rosé Millesimato 2020

Från den stora världssnackisen Baglietti lanseras nu Baglietti Prosecco Rosé Millesimato. Ett vin som har blivit omtalat för dess smak och vackra design. Vinet har en fyllig doft av vit persika, citrus och sommarbär. Smaken är elegant och torr med smak av hallon, citrus och grapefrukt. Kombinerat med en välbalanserad syra och helt torr avslutning så får vinet en fantastisk fin fyllighet. Flaskan är speciellt framtagen för Baglietti och hittas inte någon annan stans. Baglietti Prosecco Rosé är även helt ekologiskt från början till slut och gjort på druvorna Glera och Pinot Noir

Vinet är idealiskt som aperitif och passar utmärkt till lättare tilltugg och asiatisk mat. Tack vare dess elegans och fina fyllighet gör det sig även bra till rätter med ljust kött, fisk eller skaldjur. Serveras vid 6-8 grader.

Baglietti är kända för att alltid hålla en hög kvalitet på sina viner, vilket återspeglas genom Baglietti Prosecco Rosé Millesimato Till detta fantastiska hantverk har man hämtat druvorna från de soliga dalarna kring floden Piave.

Skaldjur
Skaldjur
Vegetarisk varm mat
Vegetarisk varm mat
Mild Fisk
Mild Fisk